Gospel Karting

Kerhotyö

Kihniön Helluntaiseurakunnan mikroauto- eli kartingkerho on aloittanut toimintansa vuonna 1990. Autojen tehot ovat kerhon alkupäivistä kehittyneet hurjasti. Tällä hetkellä ne vaihtelevat 6 – 30 hevosvoimaan (60 – 125 cm3) eli autoja löytyy joka lähtöön. Kerholla on autoja noin 10 kpl. Nuorimmille kouluikäisille on tarjolla turvallisia ja rauhallisia menopelejä. Nuorisolle ja jopa aikuisille löytyy SM-tason autoja, jokaiselle osaamistasonsa mukaan. Myös turvallisuusnäkökohdat on pyritty ottamaan huomioon.

Kerho toimii kristillisellä arvopohjalla pyrkien ohjaamaan nuoria terveisiin elämäntapoihin ja oikeaan liikennekäyttäytymiseen. Jokaisella ajokerralla pidetään ajokirkko, jossa tutustutaan johonkin Raamatun kertomukseen tai pohditaan jotain eettistä ongelmaa. Kerhossa pyritään edistämään vanhempien ja lasten eli koko perheen yhdessäoloa ja mukavaa tekemistä, jota Kihniön lähialueille suuntautuvilla ajoretkillä on hyvä toteuttaa. Ajoretkillä on ”hyvä meininki.”

Kartingkerhoon on vapaa pääsy. Autoilla ajamisen suositusikärajana on kouluikä, mutta ajoretkelle ovat kaikki tervetulleita mukaan. Kerhon toiminta rahoitetaan vapaaehtoisilla lahjoituksilla ja seurakunnan sekä sponsoreiden tuella. Ajoretkille osallistuminen ja kuljetus radoille ovat siten kaikille ilmaisia.

Gospel Karting-kerho on perustanut oman yhdistyksen Gospel Karting ry, jonka alle toiminta siirrettiin pääosin vuoden 2005 alusta. Oman yhdistyksen perustaminen ei vaikuta kerhon tavoitteisiin, toimintatapaan eikä käytäntöihin, vaan toiminta jatkuu samanlaisena kuin tähänkin asti.

Yhdistyksen nettisivut löytyvät osoitteesta http://www.gospelkarting.fi

Kerhotyö Gospel Karting

Gospel Karting ry:n tilinumero 514207-22490